Gepassioneerd door waterbeheer en gedreven om impact te realiseren in een wereld waar klimaatopwarming zich doorzet. Dat verbindt en drijft het kernteam van Sirio. Maak kennis met de down-to-earth engineers uit Leuven en hun duurzame visie op regenwater.

Sirio

Wat we doen

Slimme technologie voor duurzame impact

Sirio kent haar roots in de waterbouwkunde en is door en door vertrouwd met de specifieke noden van besturen, overheden en bedrijven om regenwater als een kostbaar goed te beschouwen.

Together, we make an environmental impact

Sirio pioniert met een futureproof systeem in de fluïde wereld van hemelwater. Via ons digitaal portaal krijgen besturen en bedrijven meer inzicht en meer grip op de praktijk. Wij begeleiden hen in een optimaal, toekomstgericht en ecologisch regenwaterbeheer.

Hoe we het doen

Wetenschappelijk, to the point en flexibel

Sirio is een wetenschappelijk onderbouwde software die regenwaterbeheer van A tot Z digitaliseert. We presenteren geen fixed producten, wel stellen we toepassingen op maat samen.

Sirio

We think in solutions!

Omdat iedereen voor andere uitdagingen op vlak van regenwater staat, is Sirio opgebouwd uit combineerbare modules met telkens een unieke toegevoegde waarde. Met een dynamisch platform en een oplossingsgerichte mindset willen we een meetbaar verschil maken in de praktijk.

Sirio

Een gedreven team senior engineers

Sirio kent haar roots in de waterbouwkunde en is door en door vertrouwd met de specifieke noden van besturen, overheden en bedrijven om regenwater als een kostbaar goed te beschouwen.

Proud of our team!

Vanuit een academische achtergrond kijken onze ingenieurs met een kritische, maar pragmatische bril naar de realiteit. Bij Sirio leren we minstens evenveel van de wetenschap en de feiten, dan van praktijkcases en elkaar. Samen zitten we aan de knoppen van het hemelwaterbeheer van morgen

Vincent

Vincent Wolfs

Bestuurder

Vincent heeft een doctoraat in de ingenieurswetenschappen van de KU Leuven, en is gespecialiseerd in het modelleren van watersystemen. Vincent combineert zijn kennis rond watersystemen met ervaring uit de praktijk om een toekomstgericht waterbeheer te creëren. Als bestuurder van Sumaqua zet Vincent volop in op innovatie en de vertaling van nieuwe technologieën naar de praktijk. Zo tracht hij overheden, bedrijven en burgers te ondersteunen richting een effectiever, duurzamer en veiliger waterbeheer.

Contacteer

Tim

Tim Franken

Product manager

Tim is afgestudeerd in de bio-ingenieurswetenschappen en heeft meer dan 10 jaar ervaring op het raakvlak van modellering, optimalisering en operationalisering van het watersysteem. Doorheen zijn ganse carrière ligt de focus op het implementeren van innovatieve technieken in praktische toepassingen. Als product manager wil hij Sirio verder uitbouwen tot dé digitale tool die onze omgang met water kan verduurzamen.

Contacteer

Cedric

Cedric Gullentops

Tech lead

Cedric is een bio-ingenieur met meer dan 10 jaar ervaring in het analyseren en modelleren van watersystemen. Hij heeft zich tijdens zijn loopbaan gespecialiseerd in het operationaliseren van voorspellingssystemen en heeft uitgebreide ervaring met het gebruik van cloud-computing. Als tech lead zet hij in op het in de praktijk brengen van nieuwe innovatieve technieken en wetenschappelijke inzichten. 

Contacteer